Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Orzo e pesce in insalata
1h 15 min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 Min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Le fraisier
7 Std. 30 Min
Falafel di fave e ceci
40min
Sciroppo zenzero e citronella
Geen beoordelingen
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40min
Verdure al curry
1h