Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1h
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40 min
Rosso burger
1sa 35 dk
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2h 20 min
Crespelle al riso farcite
2u. 50min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Succo alla pera, cetrioli e insalata verde
12 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 min
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1h 10 min
Focaccia libanese
3u. 30min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min