Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Riso Venere con capesante
45 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Soba con cipollotti e anatra
2 Std. 20 Min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min