Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso integrale al pesto di rucola
45min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 Std. 15 Min
Sorbetto alla papaya
15 min
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min
Focaccia alle alici
1h 55min
Dado di pesce
Geen beoordelingen
Galette des rois al limone
2j 30 menit
Trionfo rosso agli aromi
1h
Lasagne valtellinesi
2h
Salsa selinuntina
15 min
Falafel di fave e ceci
40min
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min