Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g asparagi verdi, gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero, sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di carciofi
35min
Zuppa primaverile
40min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Zuppa di verdure
30 min
Minestrone
45min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1u. 15min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Antica minestra ai broccoletti
45min