Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g asparagi verdi, gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero, sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e rosmarino
1j
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Minestrone
45 Min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Zuppa primaverile
40 min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Zuppa di mare con patate
55 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10 min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 menit