Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di sedano rapa
- 300 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 25 g di acqua
- 20 g di fecola di patate
- 30 g di amido di riso (o maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di mascarpone
Salsa al Castelmagno
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco secco di buona qualità (tipo Chardonnay)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 57.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Risotto ai porri e burrata
35min
Purè di sedano rapa
35min
Bagna cauda
35min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 godz. 50 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Salsa rubra
30min