Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote al Marsala
25min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Flan al topinambur
40 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Zabaione caldo al passito
15 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Sformatini ai porri
55 Min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min