Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini ai porri
55min
Flan al topinambur
40min
Flan di cavolfiore
45 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Sformato di cardi
1 godz.
Pere al vino rosso
3h 20 min
Sformatini di asparagi
45 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Flan al cavolo viola
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di carote
50min
Fonduta
8h 20min