Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Pesce finto
7h 5 min
Bagna cauda
35min
Sformatini ai porri
55 min
Sformato di cardi
1h
Flan di carote
50 min
Flan di cavolfiore
45 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min