Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
14 pezzi

Ingrediënten

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 100 g di topinambur sbucciato e a pezzi (3-4 cm)
  • 100 g di finocchietto selvatico a pezzi (3-4 cm)
  • 50 g di acqua
  • 250 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 60 g di mascarpone
  • 70 g di latte
  • 20 g di lievito istantaneo per torte salate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 5.2 g
Calorieën 598 kJ / 143 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 15.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...