Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di uvetta sultanina
- acqua tiepida, q.b.
- 2 trote iridee eviscerate (circa 400 g l'una)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di aceto di vino bianco
- 40 g di gambi di sedano a pezzi
- 40 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Martin sec al Barolo
4h 30min
Trota mimosa
35min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Trota estiva
50 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Sardine al cartoccio
50 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min