Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di uvetta sultanina
- acqua tiepida, q.b.
- 2 trote iridee eviscerate (circa 400 g l'una)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di aceto di vino bianco
- 40 g di gambi di sedano a pezzi
- 40 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 Min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Trota mimosa
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Cotechino in crema di lenticchie
50 min
Sarde in saor
25 Std.
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 godz. 30 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min