Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55 Min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Quiche asparagi e bacon
1u. 45min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Cipolle ripiene di magro
1h 40 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.