Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Cavolfiori gratinati
50 menit
Contorno di verza
35 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50 menit
Flan di cavolfiore
45 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1j 30 menit
Sformato di finocchi
1j
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1j 20 menit
Torta salata ai porri e cumino nero
1j 20 menit
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min