Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro all'aneto
- 25 g di aneto fresco
- ¼ - ¾ di cucchiaino di sale, a piacere
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato +.q.b.
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b. per imburrare
Merluzzo in salsa chakalaka
- 300 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino rosso secco, a piacere
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 1 ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di carote, a listarelle (1 cm x 8 cm)
-
30
g di melassa di barbabietola da zucchero
of 30 g di miele - 1 cucchiaino di senape
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- 8 filetti di merluzzo (circa 100 g l'uno)
- 1 cucchiaio di zeste di arancio, grattugiata
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 g di acqua
- 120 g di peperone rosso, a pezzi (1 cm)
- 500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati (peso netto)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1514.8 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1h
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Chicken Kottu
30min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Cavolfiore tikka masala
30min
Goulash ungherese
1h 45 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min