Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 funghi portobello freschi (circa 300 g), puliti, senza i gambi
- 4 spicchi di aglio
- 80 g di aceto balsamico
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di salsa barbecue
- 1 scalogno a metà
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglie lavate
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 300 g di polpa di avocado a pezzi (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1541.8 kJ / 368.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 489.3 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Momo
2 Std.
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Ala hodi (Patate al curry)
40min
Kimchi risotto
25 Min
Straccetti di seitan ai funghi
30 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili (vegan)
40min