Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 funghi portobello freschi (circa 300 g), puliti, senza i gambi
- 4 spicchi di aglio
- 80 g di aceto balsamico
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di cumino in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di salsa barbecue
- 1 scalogno a metà
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglie lavate
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 300 g di polpa di avocado a pezzi (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1541.8 kJ / 368.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 489.3 mg
Alternatieve recepten
Nugget di pollo con chutney al melone
3h
Udon con verdure
40min
Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
1h 10min
Straccetti di seitan ai funghi
30min
Cavolfiore tikka masala
30min
Gamberi in salsa speziata
40min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Chili di tofu (vegan)
1h
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1h
Zucca al curry
45min
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min