Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni

Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni

4.5 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 fette

Ingrediënten

  • 100 g di vino bianco
    100 g di acqua
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 60 g di cipolle a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 180 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
  • 200 g di spinaci freschi in foglia
    200 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati, ben sgocciolati
  • 45 g di pomodori secchi sott'olio a pezzi
  • 45 g di olive nere denocciolate a rondelle
  • 80 g di Feta a pezzi
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 4 uova
  • 60 g di latte

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 402 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1081 kJ / 258 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...