Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, senza semi
- 2 cucchiaini di miele
- 70 g di salsa teriyaki
- 20 g di olio di sesamo
- 30 g di sake
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 200 g di carne di manzo a striscioline
Riso
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
180
g di riso a chicco tondo
of 180 g di riso per sushi
Manzo teriyaki
- 10 g di olio di sesamo
- 250 g di taccole, a metà
- 20 g di acqua
- 8 cipollotti a rondelle
- sale, a piacere (optioneel)
- 1 cucchiaino di semi di sesamo, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3574 kJ / 853 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Yakisoba con gamberi
30 min
Salmone teriyaki
50 min
Chili con carne
1h 20 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Ramen
14h 30min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.