Compatibele versies
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Penne di farro con pesce spada
40 Min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1 Std.
Spaghetti con la bottarga
25min
Bastoncini di pesce con salsa alla zucca
1 Std.
Spaghetti di patate dolci con pesto alle erbe aromatiche
40 Min
Xerém di mais con tonno
40 Min
Sardine al cartoccio
50 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40 Min