Compatibele versies
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1h 20min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Burger di nasello e gamberi
30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Sardine al cartoccio
50min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min