Compatibele versies
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali con lenticchie
25 min.
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Trofie al sugo di pesce
1h
Polpette di salmone
55min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Lasagne pesce e verdure
1h 50min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Farfalle al salmone e pinoli
20min