Compatibele versies
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 30 g di anacardi
- 550 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 pizzico di timo secco
- pepe nero macinato q.b.
- 20 g di pecorino in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1827.4 kJ / 436.8 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 299.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Gnocchi di patate e piselli
1h
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min