Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1 Std. 10 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min