Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min.
Filetto di orata con peperoni
25 min.
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min.
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min