Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 dk
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 dk
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 dk
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 dk
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 dk
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 dk
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 dk