Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucca a dadini (2x2 cm)
- 40 g di speck a cubetti
- 1 uovo sbattuto
- glassa di aceto balsamico q.b. per servire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1sa 10 dk
Rollè di radicchio
50min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1sa 25 dk
Lasagne di zucca
1h
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.