Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di latte
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di zucchero
- 280 g di farina tipo 0 (12% di contenuto proteico)
- 55 g di burro a pezzi
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 400 g di acqua temperatura ambiente
- 4 uova fredde
- 500 g di bietole, le foglie a pezzi
- 60 g di cipollotto a fettine
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di erbe aromatiche fresche miste (erba cipollina, prezzemolo, aneto, dragoncello), solo foglie
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Riso in torta verde
1h 30min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata pasquale
2h
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta alle bietole
3h
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min