Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi + q.b.
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 150 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di anacardi tostati, non salati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- insalata, a piacere
- verdure miste (es cetriolo, peperone rosso e giallo, zucchine, olive...)
- 1 - 2 uova sode, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 Std.
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Pudding di pane e frutti di bosco
Nessuna valutazione
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Polpette di miglio con crema di fave
2h
Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino
1h 50 min.
Palline energetiche di avena e carote
50min
Triangoli di cocco e mandorle (vegan)
1h 20min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35min