Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spatzle
- 500 g di acqua
- 330 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e tagliati a metà
- 375 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sugo allo speck
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2623.3 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 0.5 mg
Alternatieve recepten
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Gnocchetti de gris
30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 Min
Spatzle di farro con speck e zucchine
40 Min