Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchetti
- 500 g di acqua
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 5 foglie di menta a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 5 foglie di menta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1988.7 kJ / 475.2 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 80.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 644.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Canederli al formaggio
1 Std.
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Tortel di patate
40 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Tramezzini tricolore
5h 20 min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min