Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 120 g di carote a pezzi
- 30 g di burro
- 150 g di porro a rondelle
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 3 spicchi di aglio
- 1300 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo di pesce, fatto in casa
of 2 dadi per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo), sbriciolati - ½ cucchiaino di timo secco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 80 g di vino bianco (optioneel)
- 150 g di panna fresca liquida
- crostini di pane tostato, per servire
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1007 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée
1h 10min
Bisque
2h
Mini cheesecake al mango
40min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Smoothie alla fragola e cocco con semi di chia
10 min
Tartare al tonno e avocado
1h 15 min
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Chantilly ai chiodi di garofano
20 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min