Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 120 g di carote a pezzi
- 30 g di burro
- 150 g di porro a rondelle
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 3 spicchi di aglio
- 1300 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo di pesce, fatto in casa
of 2 dadi per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo), sbriciolati - ½ cucchiaino di timo secco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 80 g di vino bianco (optioneel)
- 150 g di panna fresca liquida
- crostini di pane tostato, per servire
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1007 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque
2h
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Sushi burger
45 Min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 Min
Cozze e vongole in crema di porri
1 Std.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1 Std. 10 Min
Ramen di mare
2 Std. 50 Min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Crema di piselli
45 Min