Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 fiori di zucca
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 90 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto light basilico e noci
10 min
Pesto di rucola
10 min
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto radicchio e noci
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Confettura di peperoncini piccanti
35min