Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinare il salmone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 arancia, preferibilmente biologica
-
200
g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische
of 200 g di filetti di salmone congelati, senza pelle, decongelati - 2 - 4 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
Riso
- 700 g di acqua
- 320 g di riso Venere
- 160 g di fragole
- 20 g di rucola
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di semi di sesamo tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 7.5 g
Alternatieve recepten
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 godz.
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1 Std. 20 Min
Riso basmati con pollo e verdure (Modalità Cuoci riso)
50 min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Riso Venere al profumo di mare
1 godz.
Insalata di riso nero
1 godz.
Riso nero vegetariano
35 min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura del farro perlato
35 min