Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 70 g di burro a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa al vino
- ½ scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 100 g di vino rosso
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 4 filetti di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3279 kJ / 784 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 827.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Polpette di carne e melanzane
50min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1h 30min
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Frullato rosso
10 min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h