Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 70 g di burro a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa al vino
- ½ scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 100 g di vino rosso
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 4 filetti di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3279 kJ / 784 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 827.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1hod.
Torroncini abruzzesi
3h 30 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1hod. 30min
Riso in cagnone
45 min
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20 min
Polenta bianca e salsiccia
1hod. 30min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1hod.
Purè di patate (TM6)
1hod.