Apparaten en accessoires
Pangrattato alle acciughe e paprika
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
260 g
Ingrediënten
-
40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati (circa 10 filetti)
-
200 g di fette di pane a pezzi
-
1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 g
Natrium
287.3 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
295.9 kJ /
70.7 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
11.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - NOVEMBRE 2024
35 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Patate al vapore (700-1000 g)
40min
Pancakes alla ricotta con salsa di frutti di bosco e banana
30min
Menu: Polpette al sugo di verdure; Mini tarte tatin
1u. 30min
Panini al latte e burro
3u. 30min
Moddizzosu di patate
7u.
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Patate pelate (TM6)
5min
Smoothie al melone (TM6)
10min
Nasello al vapore con crema di zucca e spinaci
40min
Ossibuchi ai funghi
3u. 30min
Calzone fritto
5u.
Focaccia
6u.