Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati (circa 10 filetti)
- 200 g di fette di pane, a pezzi
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 295.9 kJ / 70.7 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 287.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Triplo dessert di frutta
10 min
Polpette di fave e pecorino
40min
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Geen beoordelingen
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
Geen beoordelingen
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Ghi
20 Min
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Stufato di lenticchie
1h