Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Insalata di patate a fette
- 800 g di patate novelle, non sbucciate
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Vinaigrette alle erbe
- 60 - 70 g di scalogno
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco, senza semi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di senape di Digione
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- 10 foglie di basilico fresche
- 1 cucchiaio di foglioline di timo fresco
- 30 g di aceto di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1170 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 416 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolata bianca calda agli amaretti
15min
Frittata di albumi con zucchine
30 min
Mandorle pelate (TM6)
5min
Frutta secca dolce e speziata
1 godz.
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele
15min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15min
Pomodorini sottovuoto
1 godz.
Insalata di quinoa e pollo Tex-Mex
30 min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Uova strapazzate
20 min