Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di dragoncello
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1000 g di lonza di maiale
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro, a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- prezzemolo fresco tritato
- 60 - 70 g di rucola
- 20 - 25 di pomodorini a metà
- aceto balsamico per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 623.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1 godz.
Cotolette di spinaci
1 godz.
Riso in cagnone
45 min
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50 min
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40 min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 godz.
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 godz. 40 min