Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di dragoncello
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1000 g di lonza di maiale
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro, a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- prezzemolo fresco tritato
- 60 - 70 g di rucola
- 20 - 25 di pomodorini a metà
- aceto balsamico per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 623.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Calzone fritto
5h
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1h
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 godz. 45 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.