Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- 1 cucchiaio di semi misti
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche miste secche
- 3 rametti prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di semi di senape
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate, pelate e a cubetti (3 cm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di pollo
- 500 g di petto di pollo a pezzi (3 cm)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807 kJ / 670.9 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 380.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa spagnola
1h
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 godz. 30 min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 min
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 godz. 20 min
Quiche alle cipolle
1 godz. 30 min
Croque Madame
3h 30min
Polpettone del Ringraziamento
1 godz. 30 min