Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di latte
- 60 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di formaggio fresco tipo Brie, a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 12 fogli di pasta fillo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2249 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Polpettone croccante
1sa
Torta salata patate e cipolle
55 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1sa
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1sa 30 dk
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1sa
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1sa
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 dk