Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di latte
- 60 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di formaggio fresco tipo Brie, a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 12 fogli di pasta fillo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2249 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Torta salata con pomodorini e olive
1sa 10 dk
Salatini würstel ed Emmental
1h
Torta salata pasquale
2 Std.
Frittatine muffin al forno
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Parmigiana di patate
2 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Quiche pere e gorgonzola
1h
Sgabei
3h