Compatibele versies
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di acqua
- 100 g di olio di semi di mais
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
Ripieno
- 400 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a fettine sottili
- 50 g di cipolla rossa a fettine
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 150 g di cuori di carciofo sott'olio a fettine
- 200 g di panna di soia
- prezzemolo tritato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1172.4 kJ / 280.2 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 497.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1sa
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Cestini di verdure croccanti
55 dk
Scarpazza sarzanese
2sa 30 dk
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 godz. 45 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 dk
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Crespelle con radicchio e noci
2h
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min