Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
of 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
of 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 179.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 Min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Lasagna di zucchine al pesto
50 Min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min