Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Hummus di ceci
9h 20min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Chutney di mango
20 min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1hod.
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20 min
Purè di sedano rapa
35 min
Ananas insaporito (200 g)
15 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1hod. 30min