Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 Min
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Napa Kimchi
86 Std.
Scalogno brunito (350 g)
25min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Gomasio di porro verde
1 Std.