Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

3.5 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
12 pezzi

Ingrediënten

  • 270 g di farina di ceci
  • 50 g di farina tipo 00
  • 480 g di acqua
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 6 - 7 g di sale
  • formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
  • rucola a piacere
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 231.5 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 419.4 kJ / 100.3 kcal
Vetten 3.1 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...