Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 800 g di acqua
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 3 panini a fette
- 250 g di Fontina a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2329.3 kJ / 556.8 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1122.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di porri gratinata
50min
Gnudi toscani
40 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 Min
Ribollita
2h 30min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 Std.
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Lasagne di verza
2h 30min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min