Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
-
30
asparagi verdi
of 30 asparagi bianchi - 30 g di olio di oliva
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere per uovo
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere per uovo
- 6 ravanelli rossi
- 50 g di ravanelli neri a pezzi
Salsa
- 6 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- 2 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 - 2 pizzichi di grani di pepe bianco e di altri 4 colori
- 6 pizzichi di sale in fiocchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 740 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puntarelle alla romana
15min
Baccelli di soia al vapore (Edamame)
20 Min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Taccole speziate all'asiatica
30 Min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min