Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone zucca e spinaci
1 godz. 15 min
Polpettone di ceci e spinaci
1ωρ. 30 λεπτ.
Zuppa frantoiana
45 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Burger di cavolo nero
45 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1ωρ.
Medaglioni di broccoli e patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1 godz. 40 min
Torta della nonna al cioccolato
1ωρ. 30 λεπτ.
Sformato vegetale
1ωρ.
Polpette di cavolo viola
1ωρ. 30 λεπτ.