Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Polpettone di ceci e spinaci
1 godz. 30 min
Thepla di spinaci
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1 godz. 30 min
Burger di cavolo nero
45 min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min