Compatibele versies
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min.
Strudel di verdure
2 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Fagottini di melanzane
1h 45min
Verdure ripiene
1h 20min
Polpette di melanzane
45 min.
Peperoni ripieni alla barese
55 min.
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min.
Cordon bleu di melanzana
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min.