Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di mele, sbucciate e a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di formaggio Montasio a pezzi
- burro q.b.
- 6 fette di pane di segale imburrato
- 60 g di pancetta di maiale a fette
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 952.5 kJ / 227.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Salmone glassato miele e senape
30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1óra 10p
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 godz.
Budini aromatici al pomodoro
1óra 10p
Bicchierini di mele al mascarpone
30 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min