Jota carnica

Jota carnica

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di farina di mais
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di cubetti di lardo
  • 150 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 950 g di brodo vegetale
  • 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
  • 100 g di crauti in scatola sgocciolati
  • sale (optioneel) q.b.
  • pepe nero macinato (optioneel) q.b.
  • 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
  • 4 fette di pane casereccio

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.8 g
Calorieën 2352.2 kJ / 562.2 kcal
Vetten 29.4 g
Vezels 6.1 g
Koolhydraten 63.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...