Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- pepe nero macinato q.b. (optioneel)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jota triestina
2 Std.
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Senape
5h 15min
Zucchine piccanti
55min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle
1h
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Riso e porri
30min