Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- pepe nero macinato q.b. (optioneel)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di castagne
1h 40min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di rape
40 Min
Vichyssoise con pasta
35 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Cipollata
1 Std.
Chili vegetariano
1h 5min
Riso e porri
30 Min
Zuppa di castagne
1 Std.
Zuppa di baita
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min