Panissa con caponata estiva

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di melanzane a dadini (2x3cm)
  • 200 g di melanzane a dadini (2x3)
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
  • 170 g di cipolle dorate tagliate in 8 parti
  • 150 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
  • 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 30 g di zucchero
  • 8 g di sale
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 250 g di pomodori pelati
  • 100 g di acqua
Panissa
  • 450 g di acqua
  • 10 g di olio di oliva
  • 5 g di sale grosso
  • 150 g di farina di ceci
  • olio per frittura q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1516 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1691.3 kJ / 404.2 kcal
Vetten 20.5 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 45.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...