Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 1 peperoncino rosso, senza semi, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di macinato vegetariano
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 850 g di patata americana dolce, sbucciata, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna acida
- 100 - 150 g di Feta, sbriciolata
- basilico fresco, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 648 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Lasagne vegetariane (senza glutine) (Bimby Friend)
2h
Spaghetti di soia con omelette
45 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Millefoglie vegetariana
1sa 30 dk
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 Min
Torta di banane e cocco (vegan)
1 godz. 20 min
Insalata di quinoa e tofu
55 Min
Gratin di broccoli e quinoa
1 Std. 10 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 dk
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min