Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 1 peperoncino rosso, senza semi, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di macinato vegetariano
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 850 g di patata americana dolce, sbucciata, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna acida
- 100 - 150 g di Feta, sbriciolata
- basilico fresco, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 648 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Stufato di verdure con polenta cremosa
50min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Pane "challah" (vegan)
2j 30 menit
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Bruschette con verdure e funghi
24h
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Curry vegetariano
35min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30min
Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
1h 10min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1h