Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di semi di lino
- 60 g di mandorle
- 140 g di farina tipo 00
- 60 g di olio di oliva
- 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di porro, a rondelle (0,5 cm)
- 60 g di peperone verde, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di spinaci baby freschi
- 105 g di bevanda a base di soia
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 55 g di farina di ceci
- 120 g di pomodori ciliegino, dimezzato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1153.3 kJ / 275.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 613.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Cotolette di soia
35 Min
Burger vegetale alla barbabietola
3u. 25min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2 Std.
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20 min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 Min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30 min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min