Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di pecorino a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 368.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10 min
Melanzane alla messinese
30min
Frittata di agretti
1u.
Insalata di fave e pancetta
30min
Pasta agretti e ricotta
45min
Crostata ai cachi freschi
1u.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1u.
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Finocchi gratinati
30min