Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di pecorino a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 368.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 godz. 40 min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1óra 30p
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min.
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Sformato di zucchine al basilico
50 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min.
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min.
Finocchi gratinati
30 min.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min