Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di pecorino a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 368.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati
30 min
Carciofi ripieni
50 min
Gattò di patate e spinaci
2h
Carciofi alla maremmana
40 min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min