Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di carne trita d'agnello
- 200 g di cipolla, in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di melanzane a cubetti (3 cm)
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di mix di spezie alla cannella
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
- 250 g di acqua
- 200 g di chicchi di quinoa, sciacquati
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 Std.
Granita di albicocche
10min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Geen beoordelingen
Insalata di barbabietola con rafano
10min
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1h 40min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Dado per brodo vegetale senza sale
40 Min
Keftedes (polpette greche)
2 Std. 30 Min
Zuppa di pollo e orzo
Geen beoordelingen
Frittatine di piselli con Feta
20 Min
Crocchette di pollo e patate
50min
Daddy cupcake
1 Std. 30 Min