Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di nocciole tostate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 30 g di rucola, lavata e asciugata
- 1 avocado maturo, la polpa a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 323.6 mg
Alternatieve recepten
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min.
Pesto di avocado
15 min.
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Pesto di rucola
10 min.
Pesto di erbe aromatiche e burrata
15 min.
Pesto di carote e noci
10 min.
Bruschette con melanzane
30 min.
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min.
Pesto di pistacchi
10 min.
Pesto di pomodori secchi
10 min.
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min.
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min.