Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di nocciole tostate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 30 g di rucola, lavata e asciugata
- 1 avocado maturo, la polpa a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 323.6 mg
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto alla trapanese
20 min
Pesto rosso
15 min
Hummus di avocado (senza lattosio)
20 min
Pesto di rucola
10 min
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto alla siciliana
15 min
Pesto di mandorle e menta
20 min
Pesto di avocado
15 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min