Pesto di rucola e avocado
TM6

Pesto di rucola e avocado

4.6 (81 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di nocciole tostate
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 30 g di rucola, lavata e asciugata
  • 1 avocado maturo, la polpa a pezzi
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1635.3 kJ / 390.8 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
2.5 g
Vetten
38.4 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
3.3 g
Natrium
323.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten