Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di nocciole tostate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 30 g di rucola, lavata e asciugata
- 1 avocado maturo, la polpa a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 323.6 mg
Alternatieve recepten
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto di avocado
15min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1 godz.
Pesto di rucola
10min
Pesto di carote e noci
10min
Salsa melanzane e mandorle
25min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1 Std. 30 Min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min
Pesto di prezzemolo
10min