Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 2 albumi
- 40 g di farina di riso
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 150 g di mozzarella a fette, ben sgocciolata
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1177 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1.1 mg
Alternatieve recepten
Frittata solo albumi
35 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Farina di ceci
45 Min
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Pizza di cavolfiore con ceci
1h 10min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 Std. 30 Min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1 Std. 30 Min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 Min
Burger di spinaci
40 Min