Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 2 albumi
- 40 g di farina di riso
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 150 g di mozzarella a fette, ben sgocciolata
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1177 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1.1 mg
Alternatieve recepten
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Mini burger di broccoletti e ceci
1sa 35 dk
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Pizza di cavolfiore con ceci
1h 10 min
Farina di ceci
45 min
Buns integrali con burger di barbabietole
3u. 40min
Polpette di kale
40 min
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Focaccia di zucca (TM6)
1sa 35 dk