Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 85 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 100 g di cipolla a fette (0.5 cm)
- 150 g di carota, pelata e a bastoncini (5x0.5 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (2x2 cm)
- 200 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- 1500 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di fregola sarda
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1825.2 kJ / 436.2 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 830.2 mg
Alternatieve recepten
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Fregola ai frutti di mare
40 min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Melanzane alla messinese
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40 min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Verdure miste insaporite
30 min
Insalata di riso venere
40 min
Insalata di farro vegetariana
1h 30min