Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
Salsicce al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di salsicce di maiale a pezzi (3-4 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 300 - 350 g di passata di pomodoro
- 1 dado di carne o vegetale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.5 kJ / 575.3 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1669.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1 Std. 10 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Frullato viola
10min
Mousse alle fragole e formaggio
15 Min
Spaghetti alla carbonara
35min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min