Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
Salsicce al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di salsicce di maiale a pezzi (3-4 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 300 - 350 g di passata di pomodoro
- 1 dado di carne o vegetale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.5 kJ / 575.3 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1669.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Bollito misto alla milanese
5hod.
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Spezzatino di carne con polenta
4h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Mondeghili
40 min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13 Std. 20 Min
Bortellina
30 min
Ragù di carne alla bolognese
1u. 15min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min