Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa chimichurri
- 2 spicchi di aglio, a metà
- 50 g di scalogno, in quarti
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di origano secco
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Tagliata di manzo con patate novelle
- 1200 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 700 g di patate novelle, pelate, in quarti
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1000 g di controfiletto di manzo, intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Margarita
10min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Salsa borracha messicana
25min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Moscow mule
10min