Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
of 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
of 200 g di pomodori in scatola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Minestrone
45 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Insalata di mare
1 Std. 15 Min
Purè di patate
50min
Seppie con i piselli
40min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Pesto alla genovese
20min
Torta della nonna
4 Std.
Orata al sale
40min
Cotechino e lenticchie
1 godz.