Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate lesse
30 Min
Purea di patate
45 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Carciofi alla romana
50 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Orata al sale
40 min
Seppie con i piselli
35 Min
Castagne lesse
55min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Pesto di basilico
10 Min